We are small but flexible.

O Podjetju

Zgodovina

Kovinoplastika Pajnič d.o.o. je družinsko podjetje, ki že od leta 1985 zadovoljuje zahtevne stranke in trži svoje izdelke tudi v tujino. Smo uveljavljeno in razvijajoče se podjetje, katerega glavna dejavnost je izdelava plastične embalaže in predelava plastičnih mas na način brizganja in pihanja. V našem proizvodnem programu nudimo pestro izbiro polietilen, PE in PP embalaže oziroma večnamenskih plastenk, ki so namenjene polnjenju z živilskimi, kemičnimi in drugimi surovinami.

predelava plastike
 • Nudimo svetovanje, razvoj in proizvodnjo
  plastične embalaže do 1500ml.
 • Proizvajamo plastenke in plastično embalažo za kozmetično,
  prehrambno in kemijsko industrijo; farmacijo in posebne tehnološke
  izdelke.
 • Proizvajamo količine od 2000 do neomejeno…
 • Stroji za pihanje so najsodobnejši, opremljeni z vso potrebno
  periferno opremo kot tudi z opremo za kontrolo kvalitete.
 • V proizvodni enoti imamo 2 stroja za pihano embalažo in 3 stroji za
  izdelovanje brizgane embalaže.
 • Enostavno dostopno tudi za tovornjake.

Dejavnost

Izdelava plastične embalaže in predelava plastike ter plastičnih mas je glavni segment poslovanja podjetja Kovinoplastika Pajnič d.o.o. S tehnologijo pihanja izdelujemo plastično embalažo številnih oblik in dimenzij - plastenke, ročke, doze, čepe, vedra in zaporke. Izdelki so namenjeni predvsem kemični , živilski in farmacevtski industriji. Širok proizvodni program zahteva nenehne investicije v razvoj in v visokotehnološko opremo. V proizvodnji trenutno obratujeta dva moderna stroja za brizganje plastike in trije stroji za pihanje plastike.

Fleksibilnost in kakovost

Zavedamo se, da so kakovost, točnost in zadovoljstvo stranke bistveni za dober poslovni odnos, zato ugajamo različnim zahtevam, standardom in posameznikom, ki želijo v končni izdelek vnesti svoje ideje in dizajn. Podjetje poskrbi za celostno podobo in obdela plastično surovino - granulat, od ideje do izdelka s celostno podobo. V našem podjetju priskrbimo vsa orodja oz. kalupe, lahko uporabimo tudi vaše. Nudimo možnost potiska plastične embalaže v 5 različnih barvah in dostave. Embalažo zapakiramo v okolju prijazne kartonske škatle in vidno označimo datum izdelave in tip plastenke. Tako vam prihranimo čas in denar. Izdelke v dogovorjenem roku dostavimo na dogovorjeno lokacijo po Sloveniji.

plastična embalaža

Etiketirane plastenke

Vizija

Vizija podjetja je, da zagotavlja vsem kupcem-naročnikom uresničevanje njihovih želja in Visokokakovostno izvajanje storitev, stalnim poudarkom za razvoj v skladu z zahtevami trga, sprejetimi standardi in normativi.

V podjetju PLASTIKA PAJNIČ se zavedamo ključnih stvari, ki prinašajo vrednost v očeh kupca: individualno obravnavanje želja, kakovost izdelkov

plastična embalaža

NAŠI PARTNERJI

unichem helios klp silco irbi homeogarden ecot